“Æder” du afslag fra kunderne?

Husk at distancere dig fra dit produkt når du skal “sælge”

Det er dig de køber, ja, men produktet er det, de siger nej til. Får du undervejs i jeres kommunikation færden af, fordi din intuition “taler” til dig, at din “optræden” er uhensigtsmæssig, eller der er noget andet på spil, så find ind til om du “glemmer” at være ærlig& autentisk i kunderelationen.

Pas på ikke at tage et afslag personligt. Du kan alligevel ikke kontrollere andres adfærd – så dette er blot ET GODT RÅD jeg har lært mig gennem 30år i salg. Måske du kan bruge det – måske ikke?

Vær nysgerrig og undersøgende først og fremmest, og dernæst hold fast i, at du gør det godt og dit produkt har en plads i verden. Svigter dit mod. Dine evner og troen på produktet så er der noget, du kan gøre!! Ja, faktisk ret meget du kan gøre…..

Når jeg møder mine kunder står de ofte i den situation, at de ikke kommer fremad, og får lukket de ordrer de har mulighed for. Der er forskellige årsager, men en jeg ofte hører er, at man er blevet slået “bagover” af tidligere afslag fra kunder eller slet og ret ikke får solgt noget.

Tager man først et afslag “ind under huden” så mister man troen på sine egne evner, og så bliver det først svært i salg og ja, også i andre af livets forhold.

Det handler om at tage magten tilbage til sig selv her. Huske på, at man gør det så godt man kan. Så kan man jo ikke gøre det bedre eller måske kan man godt. Det påstår jeg når vi taler salg. Og det gør jeg fordi jeg ved, at det er småjusteringer der skal til for, at flytte dig og din virksomhed.

Hvis ikke du får de ordrer til virksomheden, som kræves for den kan løbe rundt – så skal du måske overveje at række ud efter hjælp i dit netværk. Vi er og bliver vores egen største forhindring i salg. Det lyder lidt barskt og det er jeg på ingen måde:-), men det er faktisk sandheden. Tro mig jeg har også været der selv, men der findes en vej tilbage på sporet.

Skal jeg hjælpe dig tilbage på sporet? Du har stadig skønne 4 måneder tilbage af året. Så hvorfor ikke sætte speed på salget og nå de mål du har sat dig?

Ny måned, nyt kapitel, ny side, nye ønsker og mål.

Kærligst

Camilla

Seneste indlæg

GLEM ALDRIG DIG SELV

Omfavn den du er Omfavn det du møder i dig selv med kærlighed og accept Omfavn alt det du føler. Du er ikke dine følelser

Læs mere »

HVAD ER EN KÆRLIGHEDSCOACH?

Som kærlighedscoach har jeg specialiseret mig i mennesker og relationer og vores forhold til hinanden. Det er som regel ikke kærligheden, der er noget galt

Læs mere »