Måske er I havnet i en krise, der både kan være stor
eller lille og har brug for hjælp.

I har lagt mærke til en kløft er opstået mellem jer. Det føles som om I kommer længere og længere væk fra hinanden. Ting der før var til at tale om italesættes ikke længere og hvis de endelig bliver bragt op, så ender det ofte ud i misforståelser og I oplever, at jeres dialog  kører i ring og I ingen vegne kommer. Tanker om ægteskabsrådgivning har været oppe at vende hos jer, men I er ikke rigtig kommet videre.

I gør jer flere overvejelser om at få hjælp udefra. Sparring. Få hjælp til at se det hele fra en anden vinkel. I mærker I har brug for hjælp nu til at komme videre. Måske fordi I er havnet i en krise, der både kan være stor eller lille.

Måske er jeres kommunikation blevet vanskeligere med flere misforståelser, eller I taler måske slet ikke om det, der er svært? Ordet ægteskabsrådgivning har I  cirklet rundt om flere gange og bliver I ved at vende tilbage til. 

Der kan have været utroskab, som er svært at tilgive, og som holder jer fast? Måske plejede I at have et godt sexliv, men det er gået i stå, og I tænker at ægteskabsrådgivning måske kan være jeres løsning. 

Uanset hvor I er, så giver jeg jer redskaberne, I mangler til få hverdagen fyldt med kærlighed, tillid og respekten tilbage.

Min intuition og mine mange års erfaring hjælper mig til at forstå, hvordan I er havnet, hvor I er.

Jeg ser efter ”roden” i jeres udfordring, og sammen vælger vi løsninger, som betyder, at I får reetableret en ærlig og kærlig kommunikation imellem jer. Den vil bringe jer tættere på hinanden og opløse den ”afstand”, der er skabt, eller som kan være på vej i jeres forhold.