Den svære kærlighed – Den dybe kærlighed

Kærligheden kan være en svær størrelse. Det er den for mange.  Alle ønsker den. Gerne mere af den og drømmer om den.

Du føler, at du giver kærlighed, men føler sjældent den er gengældt i den mængde, du ønsker. Men giver du også al den kærlighed til andre, som du går og tror, som gør, at din partner får lyst til at gengælde din kærlighed? Og er det sådan puslespillet skal gøres op?

Nej,…Kærlighed kan ikke gøres op i doser, mængder.

Kærlighed kan ikke beregnes.

Kærligheden kan du ikke styre med dit hoved. Kærlighed er noget der er til stede, når du har det godt. Når du er i balance med dig selv. Når du føler dig set, hørt og forstået. Når du bliver rummet af din partner for den du er, og frit kan udtrykke dine behov. Når du elsker dig selv, så vil og kan kærligheden være til stede. For når du elsker dig selv, så kan du også elske andre. Kærligheden må først og fremmest være til stede i dit eget liv. Du skal kunne mærke kærligheden til dig selv. Føle den.

Du kan ikke forvente andre skal ”fylde dig op” med kærlighed, for du kan elske dig selv. Du skal kunne stå i din egen selvkærlighed for derved bliver du klar på egne grænser, lyster, behov og hvad du vil være med til og ikke være med til og lige der, kan du skabe et harmonisk kærligt forhold. Da har du fundamentet for et stærkt kærlighedsforhold.

Kærligheden er ikke en vare vi kan tage på flaske og tage penge for. Lave en byttehandel med.

Måske du indimellem spørger dig selv om, ”hvor blev kærligheden af” eller ”hvorfor kan jeg ikke finde den” Måske er den borte med blæsten som på en stormfuld dansk efterårsdag og hvorfor forsvandt den og hvad skete der? Hvordan får jeg den tilbage i mit liv igen / hvordan finder jeg den overhovedet? Den ægte vidunderlige kærlighed. Den fantastiske følelse indeni.

Når kærligheden forsvinder i dit parforhold, ægteskab eller du blot ikke kan mærke kærlighed eller finde den nogen steder.  Da må du kigge indad. Da må du stille spørgsmålet til dig selv og finde ud af. Er der sket en ændring hos mig? Er der sket en ændring hos min partner? Har jeg et mønster i mit kærlighedsliv, som gentager sig hele tiden. Falder jeg for den samme type mand/kvinde – med det samme resultat?

Livet er en rejse. Når noget ikke er, som du ønsker det skal være. Skal du sætte dig for at undersøge hvordan du får dit liv til at være, som du ønsker det. Med kærlighed, balance og ro.

Du har et liv og du er selv ansvarlig for din lykke. Det ansvar kan du ikke give til andre.

Kærligheden afhænger af dig<3

I kærlighed

Camilla

Seneste indlæg

GLEM ALDRIG DIG SELV

Omfavn den du er Omfavn det du møder i dig selv med kærlighed og accept Omfavn alt det du føler. Du er ikke dine følelser

Læs mere »

HVAD ER EN KÆRLIGHEDSCOACH?

Som kærlighedscoach har jeg specialiseret mig i mennesker og relationer og vores forhold til hinanden. Det er som regel ikke kærligheden, der er noget galt

Læs mere »