Når jeg arbejder med salg og forretningsudvikling, så skal jeg først og fremmest huske, at tage min “egen medicin”:-) Det gør jeg ved, at afprøve nye ting. Teste, vinkle og tage beslutninger, som bringer mig tættere på de mål, jeg sætter mig.

Markedet derude – her og udenlands. Vores kontaktformer. Vores måder at mødes på. Vores sociale medier etc. alt er under konstant forandring – og ja, det er kommet for at blive, og den konstante forandring er vi nødsaget til at tage til os, for ellers bliver vi sat af undervejs.

 

Hvad vælger du?

 

Hopper du på vognen? eller sænker du farten ved at holde fast i gamle vaner, overbevisninger og frygten for at fejle?

Jeg tør godt åbenlys sige, at hvem kan se sig helt fri for at overveje, hvad andre tænker? Men hvad nytter de tanker og de overvejelser? Bringer de os tættere på målet? Nej, det gavner ingen og mindst af alt – os selv. Og tanker er blot tanker og ikke virkeligheden!

 

You are the only problem you will ever have, and your the only solution to your problems!

 

Jeg er hoppet på vognen og har lyst til at fortælle, at jeg lige nu oplever en super god energi ved, at kontakte folk som linker herinde. Jeg skriver til dem, jeg ringer til dem. De fleste er positive, åbne og nysgerrige. Samtidig taler vi åbenlyst om, hvad vi kan gøre for hinanden og hvilken ramme vi evt. kan udfylde hos hinanden.

Jeg siger, at alle kan gøre det, men siger ikke, at alle skal gøre det på denne måde. Men hvad gør du? med de kontakter du får herinde?

Jeg er nysgerrig, for måske gør du noget, jeg ikke har tænkt på. Måske har jeg overset noget. Jeg vil hele tiden huske at være nysgerrig og åben for omverden….og forandring…

Lad os sammen sætte den “foranderlige” verden i endnu mere spil!

 

DBH

Camilla