ET LUKKET HJERTE HINDRER DIG I AT MØDE KÆRLIGHEDEN

Når du har det svært med kærligheden i dit liv, handler det oftest om, at dit hjerte mangler at blive healet.

Du kan gå rundt med et såret hjerte uden at vide det. Et hjerte som der er “låst inde”. Et hjerte som der ønsker kærlighed, måske søger du den med lys og lygte, men helt ubevidst har du lukket ned for dit hjerte og dermed også for kærligheden kan komme ind og tæt på. 

Mange har haft svære oplevelser med kærligheden gennem livet. Måske manglet den som barn. Måske oplevet en form for savn. Sorg som ikke er blevet bearbejdet og som sidder “fast” i din krop i dit system. En sådan hændelse kan lukke “dig ned” og dit hjerte, så det ikke længere “står åbnet” til at give eller modtage kærlighed fra omverden og ikke mindst fra dig selv. 

Når vi i traumeterapien åbner dit hjerte. Fjerner blokeringer, “låse” og andet som har taget ophold i dit hjerte / rundt om dit hjerte – udelukkende for at beskytte det og dig, vil sand kærlighed vise sig for dig i dit liv på flere måder.

En indre ro du aldrig har oplevet før, vil ligeledes finde vej til dig i dit liv.

Er du klar til sand kærlighed i dit liv?

Kh

Camilla

Seneste indlæg

GLEM ALDRIG DIG SELV

Omfavn den du er Omfavn det du møder i dig selv med kærlighed og accept Omfavn alt det du føler. Du er ikke dine følelser

Læs mere »

HVAD ER EN KÆRLIGHEDSCOACH?

Som kærlighedscoach har jeg specialiseret mig i mennesker og relationer og vores forhold til hinanden. Det er som regel ikke kærligheden, der er noget galt

Læs mere »