FØLG MINE 6 SKRIDT TIL HVORDAN DU FINDER DRØMMEPARTNEREN

Leder du efter din drømmepartner?

Jeg har beskrevet en lille rejse. Måske du vil med?

Den vil hjælpe dig til ikke at fare vild i kærligheden;

  1. Stop med at lede. Indstil jagten for en stund. Gør noget andet. Gør noget som fylder dig op og ikke dræner dig. Som får dig til at shine. Som får dig til at udstråle ro, balance og kærlighed.
  2. Gør ting som nærer dig. Oplev livet. Genopdag det lækre liv du allerede har også selvom du bare brændende ønsker dig en partner. Glæd dig over de små ting. Fokuser på alt det som balancerer i dit liv og ikke på det, som ikke gør. 
  3. Du er værd at elske – HUSK DET. Det er ikke årsagen til partneren ikke er dukket op. Han/hun leder også efter dig. Svøb dig ind i din egen kærlighed og verden vil opdage, hvor lækker du vil være at elske og være tæt på.
  4. Hold dit hjerte åbent. Luk det ikke ned af frygt og angst for at blive såret. Vær bevidst om, at du kan have ting med i din bagage, som kan have givet dig dårlige oplevelser med kærligheden. OFte derfor lukker vi vores hjerte for at passe på os selv. Men i kærlighed må du holde dit hjerte åbnet – derved kan du nemlig både give og modtage kærlighed.
  5. Vær autentisk. Spil ikke en rolle. Det opdages alligevel undervejs, hvis du forgiver at være en anden, end den du i virkeligheden er. Hvil i at være dig. 
  6. Heal dine traumer, hvis du opdager de holder dig tilbage fra at kunne modtage eller give kærlighed. Eller de gør dig bange for at indlede et forhold. Gør dig utryg på trods af, at du gerne vil ind i et forhold. Når du oplever følsesmæssigt ubehag i forbindelse med kærlighed, så er det fordi du har ramt et traume. 

Alt hvad du gør for at fylde dig selv op med kærlighed reflekteres tilbage til dig og det du gerne vil finde. Finder dig.

I kærlighed

Camilla<3

Seneste indlæg

GLEM ALDRIG DIG SELV

Omfavn den du er Omfavn det du møder i dig selv med kærlighed og accept Omfavn alt det du føler. Du er ikke dine følelser

Læs mere »

HVAD ER EN KÆRLIGHEDSCOACH?

Som kærlighedscoach har jeg specialiseret mig i mennesker og relationer og vores forhold til hinanden. Det er som regel ikke kærligheden, der er noget galt

Læs mere »