Foredrag, der motiverer jer sammen
til et bedre (arbejds-)liv

Når jeg holder foredrag, så er mit mål altid at rykke mennesker ved at give dem en større selvindsigt. Når mennesker har en større forståelse for, hvem de er, kan de bedre rumme og elske sig selv. Det vil påvirke alle facetter i deres liv – lige fra deres relationer i familien til deres arbejde.

Pust liv i din arbejdsglæde og skru op for den positive energi på arbejdspladsen

Jeg holder foredrag for medarbejdere, der har brug for at blive boostet og motiveret. Jeg viser en vej ud af bekymringer eller stagnation og hjælper med at sætte en ny retning. Medarbejderne får viden om, hvordan tanker påvirker vores humør, vores beslutninger og vores valg, som er afgørende for arbejdsglæde og den positive energi. De får også værktøjer, de kan bruge direkte bagefter.

Mindfulness og motivation – din vej til mere hverdagsglæde

Jeg holder foredrag for alvorligt syge og deres pårørende i mindfulness og hjælper dem med at være i nuet og finde glæden i hverdagen. Vi har ofte en tendens til at glemme at leve i nuet og i stedet være i fortiden eller i fremtiden, særligt når vi bliver ramt af livskriser. Jeg hjælper med at ændre vaner og giver redskaber, der resulterer i mere bevidsthed og øget selvindsigt, nærvær og livskvalitet – på trods af sygdom.

Tag frygten i hånden. Få styr på dine bekymringstanker og indtag fremtiden!

Jeg underviser ledere og sælgere i, hvordan de kan performe godt i fremtiden. Det handler om at være bevidst om, hvilken type adfærd og kommunikation, der er nødvendigt for at få opgaver og bygge langsigtede relationer. Jeg giver også øget bevidsthed om, hvordan tanker påvirker vores valg, beslutninger og er afgørende for fokus og resultater.

Foredraget er skræddersyet, så I bliver løftet og hjulpet der, hvor I er.

Jeg føler mig heldig, når jeg igennem mine foredrag og undervisning hjælper mennesker til at rumme sig selv og få det bedste ud af livet.

5/5