Har du svært ved at sælge

Du er den største hindring for salg. Dine produkter er gode. Kunderne er der, men de tøver med at købe. Hvorfor?

Hvis du har lyttet til dine potentielle kunder og kender deres behov, så har du helt sikkert en løsning de kan bruge. Og nu er du frustreret over, at de ikke vil købe.

Du kender din målgruppes udfordringer. Du har spurgt ind til deres problemer. Du fik en idé til en løsning, som du præsenterede for dem. De blev helt vilde med idéen. De lovede, at købe hvis du lavede løsningen.

Måske lavede du endda et forsalg, inden du gik i gang med at udvikle dit produkt? – Alt så ud til at produktet ville blive en succes. Men der skete intet da du skulle til at sælge det. Ingen ivrige kunder.

Først blev du skuffet, så lidt vred. Nu er du dels opgivende og uforstående. Hvorfor kan du ikke sælge?

Du kan sælge

Problemet er din hjerne. Den forhindrer dig i at sælge. Du er fanget i frygt og tankemønstre der forhindrer dig i at sælge. Uanset hvor rigtigt du gør alting, så er du nødt til at bryde din måde at tænke på.

Når du gør dét, så kan du sælge.

Det er helt naturligt at tænke de samme tanker om og om igen. De tanker du havde i går, vil også være der i dag. – Medmindre du gør noget for at bryde det mønster.

“Jeg duer ikke til at sælge.”

“Kunden vil sikkert ikke betale så meget.”

“Han har alligevel ikke tid til at tage telefonen.”

“Hun bliver sur hvis jeg forstyrrer.”

“Det er et dårligt tidspunkt.”

Dit hoved er fyldt med undskyldninger der forhindrer dig i at sælge. Du skal finde ud af hvad der stopper dig. Når du har fundet ud af dét, så har du ingen problemer med at sælge.

Her er præcis hvad du skal gøre

Læg mærke til dine negative tanker. Find ud af hvordan du kan bryde dem – også selvom du er overbevist om at dine tanker er den eneste sandhed. Den bedste måde at gøre det på er ved at finde dit salgs-dna.

Alle mennesker er forskellige. Vi har alle et forskelligt verdenssyn og derfor gør vi ikke ting på samme måde. Du er nødt til, at finde ud af hvilke ressourcer du har som du kan bruge til at sælge.

Din unikke måde at sælge på er det jeg kalder salgs-dna. Den er en del af din personlighed.

Find dit salgs-dna, bryd de negative tanker, trods frygten og kom i gang med at sælge.

Du kan læse mere om at finde dit salgs-dna her https://www.camillaclausen.dk/salgspakker

Kærligst

Camilla

Seneste indlæg

GLEM ALDRIG DIG SELV

Omfavn den du er Omfavn det du møder i dig selv med kærlighed og accept Omfavn alt det du føler. Du er ikke dine følelser

Læs mere »

HVAD ER EN KÆRLIGHEDSCOACH?

Som kærlighedscoach har jeg specialiseret mig i mennesker og relationer og vores forhold til hinanden. Det er som regel ikke kærligheden, der er noget galt

Læs mere »