HVAD ER EN KÆRLIGHEDSCOACH?

Som kærlighedscoach har jeg specialiseret mig i mennesker og relationer og vores forhold til hinanden. Det er som regel ikke kærligheden, der er noget galt med, men derimod måden vi er sammen, hvor vores forventninger til hinanden kan være med til at skabe afstand mellem os. Vi har måske ikke fået sat en ramme for, hvordan vi sammen kan få kærligheden til at gro og heller ikke fået italesat, hvad der er, der vigtigt for os hver især i vores kærlighedsrelation. Måske ved vi det slet ikke?

I mit arbejde med mennesker har jeg erfaret, at kvaliteten af vores kærlighedsrelationer grundlæggende hænger sammen med vores kærligheden til os selv. Har du følt kærlighed fra den dag, du trådte ind i denne verden – følt dig elsket? Er du som udgangspunkt derfor fyldt op med kærlighed? Og har du ord for, hvad kærlighed betyder for dig, hvad der skal til, for at du elsker dig selv?

Hvis du svarer ja til spørgsmålene, så er dine forudsætninger for at indgå i en kærlighedsrelation gode. Hvis du omvendt svarer nej, så vil dit udgangspunkt med stor sandsynlighed spænde ben for din evne til netop at kunne give dig hen til et andet menneske.  

Mange i parforhold har en forventning om, at deres partner skal være i stand til at fylde dem op med kærlighed. Men det er ikke den sunde tilgang til kærlighed. Nok skal vi i vores relationer udvikle kærligheden sammen, men vi må have en grundlæggende følelse indeni af, at vi rent faktisk er værd at elske, præcis som vi er. Så det starter med, at du kan give dig hen til dig selv.

I mit arbejde med kærlighed og mennesker kigger jeg på, hvad du evt. kan have med i din bagage. Ligger der traumer, som forhindrer dig i at føle og tage imod kærlighed? Kan du have lukket dit hjerte i? Måske fordi du på et tidligere tidspunkt er blevet såret – så starter vi der.

Som kærlighedscoach finder jeg ind til, hvordan du åbner op for din egen kærlighed og dermed får kærligheden til at flyde frit i dit liv – også i dine relationer.

Seneste indlæg

GLEM ALDRIG DIG SELV

Omfavn den du er Omfavn det du møder i dig selv med kærlighed og accept Omfavn alt det du føler. Du er ikke dine følelser

Læs mere »

HVAD ER EN KÆRLIGHEDSCOACH?

Som kærlighedscoach har jeg specialiseret mig i mennesker og relationer og vores forhold til hinanden. Det er som regel ikke kærligheden, der er noget galt

Læs mere »