De fleste virksomheder vil gerne vækste – de vil gerne sælge deres tid, deres produkter eller deres tanker. Men hvor skal kunderne komme fra og hvordan? Oftest ser virksomheder ikke de muligheder, der ligger lige foran dem. Selvom de har evnerne og ressourcerne til at handle på dem. Jeg har endnu ikke mødt en virksomhed, som ikke har et kæmpe potentiale for vækst! Jeg ser udvikling alle vegne!!! For mig handler salg ikke særlig meget om den klassiske salgsteori, som alle kan lære på et kursus. Nej, det handler om at få kigget bagved adfærd, tanker, frygt, ressourcer og forhindringer. Det jeg kalder salgsDNA.

For jeg ved, det er det, der får jer til at sælge og handle!

Vidste I at 95% af de tanker vi tænker er automatiserede tanker. Det vil sige, at det vi tænkte i går, er stort set det samme, som vi tænker i dag. Hvis I havde frygt for at ringe kunder op i går, så har I det også i dag. Hvis I i går havde planer om at gå ind på et nyt marked, men ikke aner hvordan. Så vil I højst sandsynligt møde samme forhindringer i dag.

Vi er automatiserede i vores tanker og vaner og når det gælder salgsvaner giver det desværre ikke noget salg eller yderligere vækst i virksomheden – medmindre I gør noget ANDET. Og det I kun kan gøre er at finde jeres salgsDNA.

I skal ud af en ny vej, som giver vækst og nye salgsvaner, men det kræver bevidst forandring hos den, der skal sælge. I salg er vi nemlig ofte vores egen største forhindring, fordi vi måske ikke ved nok, fordi vi har overset noget eller, fordi vi har forskellige tanker om salg, som blokerer for de næste skridt.

Salg er unikt. Og I skal finde jeres vej. Det er meget mere end bare et salgskursus. Det handler om jeres salgsDNA.

God vind med jeres vækst

Bedste hilsen

Camilla Clausen – nye muligheder til jeres virksomheden, som I ikke selv skal lede efter!