Find en ny vej… ikke en undskyldning!

Hvad du søger efter, det er, hvad du finder. Se efter fantastiske ting og fantastiske ting har det med at blive til virkelighed.

Når en dør lukker. Så kig efter en større, bedre og bredere dør og den åbner sig….Du har sikkert læst om det, hørt om det og tænkt disse tanker!

Ja, det er sådan mit magiske liv former sig, svarer du på den udtalelse, jeg her kommer med…..eller du tænker “Åh my good” sikke en gang vås, det har intet med virkeligheden at gøre. Men det har det….for det vi holder fokus på, det får vi mere af!

Du kender det godt, jeg vil våge den påstand, så jeg prøver lige en gang mere….

Du har udset dig en ny bil. Den du beslutter dig for, kører der ikke mange af på gaden, og slet ikke i den farve du har valgt….What happens! pludselig ser du den allevegne. Du drømmer om det helt store romantiske bryllup, men mangler kæresten til at gennemføre drømmebrylluppet. Pludselig så sker der det, at der er flere bryllupper på jobbet, i vennekredsen. Du læser om bryllupper i Billed Bladet, ser det på sociale medier eller hører om nogle der skal giftes. Og jeg kan blive ved…. Og ja, det er sådan livet former sig, fordi vi ser det/ tiltrækker det, som vi retter vores fokus på(mindset)

I forretning gør det samme sig gældende. Og det er, både når det går op, og når det går ned. Du vil gerne øge salget, men kan ikke se skoven for bare træer.

Du ser efterhånden kun afgrunden og mulighederne indsnævres.

Det er svært, at få øje på retning.

Kunderne synes ikke at “springe på”

Skal du gå til højre eller til venstre.

Hvilke ideer skal du gå med.

Du får måske tanker om, at de andre er bare dygtigere og smartere end dig!

Du får ikke nogle møder booket. Du får ikke ringet eksisterende / nye kunder op.

Situationen du er havnet i er hvad jeg kalder; “at gå med minusenergi”. Hvilken sandsynlighed er der for at finde løsninger og træffe de rette beslutninger i en suppedas af minusenergi?

Fortvivl ikke! Der er selvfølgelig, noget du kan gøre. Og det du kan gøre er at vende situationen. Vende dit fokus. Flytte dit fokus i en ny retning. Tage en beslutning og ja, BESLUTNINGEN er din, for du vælger din energi, dit mindset, dit fokus. På lige fod med andre beslutninger, som du tager i dette liv…….

Og det var hvad Anne gjorde! Hendes virksomhed kørte ikke længere godt. Der kom færre og færre kunder ind i virksomheden. De eksisterende kunder lagde ikke de samme ordre som hidtil. Medarbejderne leverede ikke det aftalte. Forhandlinger gik i vasken. Nye potentielle opgaver mistede hun til konkurrenterne, og egentlig vidste hun ikke altid hvorfor de mistede ordrer. Anne tog en beslutning. Anne ringede til mig. Vi gik systematisk tilværks. Arbejdede med virksomhedens salgsDNA. Dyrkede alle successer og en helt masse andet. Resultatet blev at Anne vendte minusenergi til fokus og det rette mindset. Herudover kan jeg nævne, at medarbejderne forandrede attitude. Fremviste nye resultater. Nye kunder dukkede op og projekterne står nu i kø

Life is how you respond to it

Notthing can defeat you unless you defeat yourself

Mulighederne ligger og venter på dig….dit 1.skridt på vejen er derfor TRÆF en ny BESLUTNING!

God vind i din business.

Bedste hilsen

Camilla