Fakta……øv…..videre….

Følelsen af at løbe fremad uden at komme nogen vegne. Man følger sporet man har lagt….Det er strategien, man holder sig til..

MEN HVAD HVIS NU!

Hvad hvad hvis nu sporet ikke er det rigtige? Hvad hvis den strategi du har lagt er forkert?

JA, HVAD HVIS NU!

Det sker indimellem, at vi stirrer os blind på vores egen virksomhed eller egen afdeling eller eget team. Vi kan udmærket godt se det, vi kan nok også mærke det, og vi kan faktisk også godt aflæse det på tallene, at noget er ikke, som det bør være.

OG HVAD SÅ NU!

Det er super smart lige nu, at gøre noget ved det. At stoppe op. Evaluere. Tage temperaturen på den tilstand som bygger sig op inden i dig. Tage temperaturen på medarbejderne hvis du har nogle af dem, og ikke mindst tage temperaturen på om det er ved, at være nu at du / I  skal ud af en anden vej. Finde en anden dør inden at den økonomiske satsning får det hele til at ramle sammen.

Oftest kan vi være vore egen største forhindring….Ja, det er lidt hårdt at sige det…Jeg siger det også til mig selv indimellem. Jeg er på ingen måde fritaget, selvom jeg arbejder med det, jeg arbejder med. Men nu skal det jo ikke handle om mig:-) Overvej om du måske står i vejen for din egen fremdrift og de gode resultater,  fordi du simpelthen ikke kan se SKOVEN FOR BARE TRÆER.

OG HVAD SÅ NU!

Det gode er, at du måske netop har taget temperaturen på din tilstand og virksomheden og vil videre. Så derfor find en ny vej. Alene måske? eller find en du kan sparre med, og som ikke har noget i “klemme i din virksomhed” Jeg plejer, at sige spørg IKKE din bedste ven. Spørg ikke nogen i familien selvom de måske har været selvstændige i mange år. De vil dig kun det bedste og derfor ja, så har de “noget i klemme” følelser og det duer ikke, når vi snakker business. Find nogen som kan hjælpe dig med at identificere og handle på det uudnyttede potentiale du har og der allerede ligger i virksomheden. For det ligger der – lige der og venter på dig!!!!!

Kram

Camilla