Parterapi på Frederiksberg

I gør jer flere overvejelser om parterapi. Om parterapi i sandheden er det, I har brug for. Måske fordi I er havnet i en krise, der både kan være stor eller lille.

I befinder jer i en udfordrende periode i jeres parforhold, hvor I overvejer parterapi for at håndtere jeres udfordringer. Der føles som, at om I er på vej i hver jeres retning. Det som tidligere var til at tale om er blevet sværere. Kærligheden lider mere og mere dag for dag. Før var der et klart OS, men det forsvinder mere og mere.

I har bemærket, at afstanden mellem jer er vokset, og at det har påvirket kommunikationen og jeres ellers store kærlighed til hinanden. I har gjort jer flere overvejelser om, behovet for professionel hjælp, som er en klog beslutning, især når der er komplekse problemer som kommunikationsudfordringer og misforståelser måske tale om en brudt tillid.

En kærlighedscoach/parterapeut med erfaring og intuition kan være til stor hjælp med at genoprette tillid og kommunikation i et parforhold. Det er almindeligt, at hverdagens travlhed og livets udfordringer kan påvirke relationen, og det kræver ofte en dedikeret indsats at vende tilbage til enighed, nærværet og intimiteten.

Hvis I har specifikke spørgsmål eller ønsker rådgivning, så er min opgave, at hjælpe jer med at finde vejen tilbage til kærlighedens sti og hinanden så kærligheden igen kan flyde frit mellem jer.

5/5