Parterapi i Valby

I gør jer flere overvejelser om parterapi. Om parterapi i sandheden er det, I har brug for. Måske fordi I er havnet i en krise, der både kan være stor eller lille.

I er kommet frem til i jeres parforhold, at I overvejer parterapi, fordi I søger redskaber til at håndtere nogle lidt større udfordringer i jeres parforhold. Måske føles det som om I er ramt ind i en krise af en art. Måske har I været der længe og ved, at I er nødsaget til at gøre noget for at bevare jeres parforhold og fordi kærligheden lider under de udfordringer I står midt i.

I har bemærket afstanden mellem jer, som kva hverdagens travlhed og krisens art, bliver større og større og derfor bliver det kun sværere, at nå ind til hinanden, som I ellers var så gode til tidligere.

Det med at sætte sig ned og få talt tingene igennem og ryddet misforståelser og uoverensstemmelser af vejen får I ikke længere gjort. I længes begge efter det der var engang, men svært er det blevet, at nå fremtil enighed og mærke hinanden og kærligheden.

Det er altid en klog beslutning at reflektere over behovet for professionel hjælp, når vi i hverdagen i vores kærlighedsrelationer møder kommunikationsudfordringer, misforståelser, eller andre komplekse problemer, som kan være svære at forløse.

En kærlighedscoach/terapeut med erfaring og intuition kan være værdifuld for at hjælpe dig og din partner med at genoprette tillid og kommunikationen, som oftest er den der har det ekstra svært, når vi rammer problemer med kærligheden, nærværet, intimiteten måske sex-livet.

Hvis du har specifikke spørgsmål eller søger rådgivning, vil jeg elske, at hjælpe jer tilbage på kærlighedens vej.

5/5