S  A  L  G  S  P  A  K  K  E  R
T  I  L
N E T O P  D I T  B E H O V

Jeg hjælper jer, med at skabe salgsresultater, reel forandring og vækst ved at arbejde med 4 vigtige elementer i processen. Disse er alle testet og afprøvet gennem mere end 28 år og dermed jeres garanti for synlige resultater.

Personlige kompetencer & ressourcer

Ofte ser virksomheder/personer ikke de muligheder der ligger lige foran dem. Selvom de har evnerne og ressourcerne til at handle på det. Når vi sætter gang i en styret proces og finder frem til hvilke kompetencer vi har, ikke bare uddannelse og erfaring, men også den dybere tilstand iboende os selv, hvilke ressourcer vi besidder – så får vi en ny bevidsthed, som vi kan udfordre og arbejde i dybden med.

SalgsDNA
For mig handler salg ikke særlig meget om den klassiske salgsteori, som alle kan lære på et kursus. Nej, det handler om at få kigget bag adfærd, frygt, forhindringer, ressourcer og tanker. Det som jeg kalder salgsDNA.
For det er det, jeg ved, der får jer til at sælge – meget mere.
Med en bevidsthed om at 95% af de tanker vi tænker er automatiseret tanker, dvs. de tanker vi tænkte i går er stort set de samme, vi tænker i dag. Havde vi frygt for at ringe kunder op i går, så har vi det også i dag. Havde vi planer om at gå ind på nye markeder i går, men ikke aner hvordan, så vil vi højst sandsynlig møde samme forhindringer i dag.
Vi er automatiseret i vores tanker og vaner, og når det gælder salgsvaner giver det desværre ikke salg eller yderligere vækst i virksomheden, medmindre vi gør noget ANDET. Og det kan vi kun gøre ved at finde vores salgsDNA og arbejde med det.
Rammen og fundamentet i virksomheden
Nu er vi der, hvor vi skal ud af en ny vej som giver vækst og nye salgsvaner og det kræver en bevidst forandring hos den, der skal sælge. I salg er vi nemlig ofte vores egen største forhindring fordi vi ikke ved nok, fordi vi har overset noget eller fordi vi har forskellige tanker om salg, som blokerer for de næste skridt.
Det er også her, at vi sikrer, at fundamentet virksomheden skal stå på, at det kan holde. At der er skabt den nødvendige tillid undervejs. Kendskab til hinandens verdner. At der er skabt plads til forskellighed, holdninger og meninger. At der er plads til nysgerrighed, mod på nye muligheder. Lyst til læring og udvikling.
Salgsstrategien
Der skal eksekveres på det ny. Der skabes initiativer. Innovation. Forbedringer. Fremtidssikring. Derved kan vi skabe de resultater og økonomi og overordnet tilfredshed på vejen mod vækst og opnå vores mål. Sammen laver vi en strategi, som fremdeles overholdes i fremtiden, fordi vi har opnået et styrket fundament, så vi kan ikke gøre andet på vejen mod vækst.

Alle salgspakker tager udgangspunkt i jeres behov og ønsker. Ingen af mine produkter er hyldevarer og processen har altid sin naturlige gang i forhold til, hvem som henvender sig, og hvilke udfordringer I står midt i.

SALGSHJÆLPEPAKKEN

Udgangspunktet er dit salgsDNA. Vis mig dine succeser? Jeg lærer dig at sælge uden at sælge? og du bliver klædt på til ALDRIG, at føle dig afvist? Hvordan ”bygges bro” til kunderne, så de vælger at placere deres ordre hos dig og ikke hos konkurrenten? Bliv skarp på fremtidens salg og lær at være autentisk i din relation og kommunikation. Du bliver bedre til, at nå frem til en afslutning i salget! Måske føler du dig ikke som nogen sælgertype – og nyheden er, at det handler det ikke om. Få hjælp til salget, som du altid har drømt op og som kan måles på bundlinjen.
Timepris: kr. 2000,00 excl. moms (60minutter) – for virksomheder med 1-3 ansatte. Ring for tilbud tilpasset jeres behov!

 

 

MØDEPAKKEN

Du kan tage mig med til dine eksterne møder, derved kan jeg træne dig i at afholde salgsmøder eller jeg tager møderne for dig. Rapport fra møder bliver også udfærdiget af mig. Jeg er din partner, som har erfaring og evne til at ”bygge bro” til kunderne og til at afslutte en ordre.
Pris: Kr. 7500,- excl. moms (1 forberedende møde + 1 kundemøde + rapport excl. transport til kunde)

SALGSTIMER 1/1

Intensiv salgssparring og rådgivning med fokus på det, du ønsker at opnå inden for salg.
Pris: Kr. 2000,- excl. moms (1x60min) Virksomheder: særpris ved flere medarbejdere

SALGSKURSUS FOR IVÆRKSÆTTERE

Et banebrydende og anderledes foredrag om salg til iværksættere med fokus på det vigtigste, når du skal gå dine første skridt som iværksætter. Foredraget med de stærkeste elementer indenfor SALG og hvordan du kommer ud i verden, som er den afgørende faktor for at lykkedes med din virksomhed.

Pris efter aftale

SALGSOPTIMERING

Analyse af jeres marked, kunder, produkt, organisation for at nå frem til en gangbar salgsplan med fokus på indtjening og vækst. Hvordan vil det være at se muligheder, I ikke selv skal lede efter?

Pris efter aftale.

SALGSKICK - DET AUTENTISKE SALG

Motivation til at sælge mere og tænke ud af ”boksen”. Kom ud af komfortzonen og udvikl jeres salg. Det er her al udvikling og vækst
ligger. Et fordrag hvor der bliver provokeret og skubbet til sælgeren – og som jeg omsætter til en varig tilstand ved hjælp af indsigt i det autentiske salg.

Pris efter aftale

TELEFONSAMTALEN

De første indledende 10-15 sekunder af en samtale er afgørende for, om vi får taletid og får en ramme at fortsætte vores dialog på. Jeg træner virksomheder i, hvordan man bliver god til den vigtige telefonsamtale til kunderne, som er døråbner for at få et møde i stand og for at få ordre. Bliv stærkere i salg, bliv stærkere i dit fundament så verden efterspørger dig og dine produkter.

Pris efter aftale. 

Kontakt mig idag!