S  A  L  G  S  P  A  K  K  E  R
T  I  L
N E T O P  D I T  B E H O V

Jeg hjælper jer, med at skabe salgsresultater, personlig forandring og vækst ved at arbejde med 4 vigtige elementer. De metoder som jeg bruger er testet og afprøvet gennem 30 år og dermed jeres garanti for synlige resultater.

Personlige kompetencer & ressourcer

Ofte ser virksomheder/personer ikke de muligheder der ligger lige for. Når jeg sætter gang i en proces hos jer/dig og finder frem til hvilke kompetencer I/du har, ikke bare uddannelse og erfaring, men også de indre ressourcer I/du går rundt med, så får I/du en ny bevidsthed, som vi udfordrer max og arbejder i dybden med. Derved opstår der nye veje at gå i salg og nye uudnyttede potentialer vil automatisk vise sig, og det er dem vi leder efter.

SalgsDNA
For mig handler salg ikke særlig meget om klassisk salgsteori, som I/du kan lære på et kursus. Nej, det handler om at få kigget bag adfærd, frygt, forhindringer, ressourcer og tanker. Det som jeg kalder salgsDNA.
Med en bevidsthed om at 95% af de tanker I/du tænker er automatiseret tanker, dvs. de tanker I/du tænkte i går er stort set de samme, der tænkes i dag. Havde I/du frygt for at ringe kunder op i går, så er det samme tilstand i dag. Havde I/du planer om at gå ind på nye markeder i går, men ikke aner hvordan, så møder I/du højst sandsynlig samme forhindringer i dag.
Jeres/dine vaner er også automatiserede og når det gælder salgsvaner giver det desværre ikke salg eller yderligere vækst i virksomheden, at gøre det I/du plejer. Nej, I/du skal til at gøre noget ANDET. Og det I/du kan gøre nu, er at arbejde med jeres/dit salgsDNA og styrke det.
Resultaterne dukker op, når vi udvikler på vores ressourcer, ændrer adfærd, fjerner forhindringerne, får styr på frygten og tankerne. Måske det er tid til at gøre et forsøg!
Rammen og fundamentet i virksomheden
Nu er vi der, hvor vi skal ud af en ny vej som giver vækst og nye salgsvaner og det kræver en bevidst forandring hos den, der skal sælge. I salg er vi nemlig ofte vores egen største forhindring fordi vi ikke ved nok, fordi vi har overset noget eller fordi vi har forskellige tanker om salg, som blokerer for de næste skridt.
Det er også her, at vi sikrer, at fundamentet virksomheden skal stå på, at det kan holde. At der er skabt den nødvendige tillid undervejs. Kendskab til hinandens verdner. At der er skabt plads til forskellighed, holdninger og meninger. At der er plads til nysgerrighed, mod på nye muligheder. Lyst til læring og udvikling.
Salgsstrategien
Der skal eksekveres på det ny. Der skabes initiativer. Innovation. Forbedringer. Fremtidssikring. Derved kan vi skabe de resultater og økonomi og overordnet tilfredshed på vejen mod vækst og opnå vores mål. Salgsstrategien har taget form!

Alle salgspakker tager udgangspunkt i jeres/dit behov og ønsker. Ingen af mine produkter er hyldevarer og processen har altid sin naturlige gang i forhold til, hvem som henvender sig, og hvilke udfordringer I/du står midt i.

SALGSHJÆLPEPAKKEN

Udgangspunktet er dit salgsDNA. Vis mig dine succeser? Jeg lærer dig at sælge uden at sælge? og du bliver klædt på til ALDRIG, at føle dig afvist? Hvordan ”bygges bro” til kunderne, så de vælger at placere deres ordre hos dig og ikke hos konkurrenten? Bliv skarp på fremtidens salg og lær at være autentisk i din relation og kommunikation. Du bliver bedre til, at nå frem til en afslutning i salget! Måske føler du dig ikke som nogen sælgertype – og nyheden er, at det handler det ikke om.

SALGSTIMER 1/1

Intensiv salgssparring og rådgivning med fokus på det, du ønsker at opnå inden for salg.

SALGSKICK - FREMTIDENS SÆLGER

Motivation til at sælge mere og tænke ud af ”boksen”. Kom ud af komfortzonen og ud af vaner og automatiserede tanker og få udviklet jeres salg. Det er her al udvikling og vækst ligger.

Et foredrag der henvender sig til sælgere, som ønsker at overleve i fremtiden og blive klogere på hvad kræver fremtiden af mig.

For at være stærk i salg skal du have et stærkt mindset. Jeg træner deres mindset og bringer bevidsthed i lokalet, som sælgere kan omsætter til en varig tilstand på blot 2 timer.

Kontakt mig idag!