SELVKÆRLIGHEDEN DER HALTER…

Er det til tider hårdt at være dig, fordi du ikke føler dig noget værd?

Du føler ikke, du er værd at elske, som det menneske du er.

Du føler ingen indre glæde og tilfredshed ved at være dig og ville ønske, at du

  • så anderledes ud
  • sagde de rigtige ting
  • var dygtigere og bedre

Du drømmer måske om, at hvis bare….du havde smukkere tænder. Flottere ansigt. Pænere ben. Større muskler. En trænet krop. En slankere krop. Flere venner. Sæt selv ind(…….) så var du sikker på, at andre ville have nemmere ved, at elske dig og du ville føle dig mere værd.

Vi kan desværre ikke søge vores værd i andre.

Andre kan ikke fylde os op, så vores selvværd stiger. Lavt selvværd handler om dit eget værd. Hvad du føler, du er værd som menneske, og ikke hvad andre synes du er værd.

Det kan rigtig nok hjælpe lidt, hvis andre synes du har værdi, men kan du ikke mærke det indeni, så løfter det ikke dit selvværd. Får dig til at føle dig elskelig.

Vores selvværd bygges op indefra og ud. Vi får ikke højere selvværd ved, at ændre betingelser i vores ydre verden. Det kan i et kort periode være dejligt for vores selvtillid, men vi vil have behov for at gøre nye ting igen og igen, da vores selvværd ikke bliver påvirket af ydre betingelser og forandringer.

Vores selvværd skal vi tage os kærligt af indefra. Vores selvværd er afgørende for vi kan ”stå stærkt” i livet. At vi kan favne livet, som det er og os selv. Jeg hjælper dig med at styrke dit selvværd.

Jeg hjælper dig med, acceptere dig selv som det fantastiske menneske du er. Så du bliver bedre til at omfavne din fejl og mangler. Finde styrken i, at du er sat her på jorden for, at leve dit eget liv og ikke et liv dikteret af andre.

Vi kommer til at arbejde med temaet kærlighed. Kigge ind i kærligheden til dig selv, som er den vigtigste kærlighed for du kan føle dig værdifuld og elskelig. Vi vil tage et kig ind i fortiden i dit liv. Se om der ligger nogle tilknytningsmønstre, som trænger til at blive forkælet og måske endda blive fjernet med roden.

Jeg har mange års erfaring med at arbejde med selvværd og kærlighed, så jeg spotter hurtigt hvor din udfordring har sine rødder, så vi kan rydde op og finde din vej til et højere værd og mere selvkærlighed.

Jeg vil glæde mig til, at hjælpe dig på vej til et liv med højere selvværd og mere selvkærlighed<3

Kærlighed til dig

Camilla<3

Seneste indlæg

GLEM ALDRIG DIG SELV

Omfavn den du er Omfavn det du møder i dig selv med kærlighed og accept Omfavn alt det du føler. Du er ikke dine følelser

Læs mere »

HVAD ER EN KÆRLIGHEDSCOACH?

Som kærlighedscoach har jeg specialiseret mig i mennesker og relationer og vores forhold til hinanden. Det er som regel ikke kærligheden, der er noget galt

Læs mere »