Slip kontrollen og smid aben væk som sidder på skulderen og vanskeliggør, at du får taget de næste nødvendige skridt med dit salg / din virksomhed.

Jeg arbejder med kontrol cirklen, når du kommer hos mig. Jeg vil nemlig vise dig, hvordan verden ser ud for dig og andre, og hvad der holder dig fast inkl. aben.

Når vi får “fejet” begge dele af banen, så åbner der sig nye døre, måske ser du dem ikke – men de er der! Og det ved jeg de er:-)

De står måske ikke åbne endnu, men måske alligevel lidt på klem….du har blot ikke turde kigge i den retning  eller måske ikke været vidende om, hvor du skulle kigge hen. 

Få sat retning på den rute du skal gå. Få lavet den plan. En lavpraktisk plan så du kan handle. Ikke noget stort og fancy. For hvis du laver det stort og kompliceret så kommer du ikke til at eksekvere. Det ved jeg af erfaring. For det bliver mildt sagt uoverskueligt….Tungt….Hvis det går helt galt, så ender du med at lave overspringshandlinger og det bringer dig ingenvegne.

Måske du vil have guide på vejen?

Jeg vil gerne vise dig hvordan!

Jeg har gjort det for store multinationale selskaber gennem 30 år, og vi skal nok finde din vej også. Den ligger og venter på dig. Du sidder måske og tænker  – hun vil sælge mig noget. Og ja, det kan du have ganske ret i. Men jeg vil ikke sælge dig noget, du ikke kan bruge til noget.

Jeg vil sælge dig, den hjælp du står og mangler for, at kunne tage den næste ordre. Erobre den kontrakt som vil være vigtig for dit firma. Introducere dig til hvordan du skal takle mødet med din store kunde. Måske mangler du introduktion til hvordan du holder et godt salgsmøde med nærvær, autenticitet. Få mine værktøjer som kan ¨hjælpe¨ dig til at blive ¨DERES FORTRUKNE PARTNER¨ i fremtiden. Det og meget mere har jeg lært, prøvet og testet igen og igen nationalt og internationalt, så derfor vil og kan jeg hjælpe dig hvis du ønsker hjælp til at komme videre med salget / virksomheden.

God vind

kram

Camilla