Du kender det sikkert godt…

Du sammenligner dig med konkurrenterne!
Du ser det kører godt for dem. Selv oplever du, at løbe panden mod en mur…

Kunderne bider ikke på. De synes det lyder spændende, men det bliver derved. Der sker ikke rigtig mere. De vender ikke retur.

De begynder at stille spørgsmål til dine priser….måske er du så langt, at du går ned i pris blot for at få en ordre…end ikke det virker, som en løsning!

Du er faktisk ved at være ret opgivende, for du oplever mere modstand end medvind..Du har måske op til flere gange spurgt dig selv…, om du overhovedet duer til dette her! Om det er det rette du beskæftiger dig med!

Situationen kender jeg og den er faktisk meget almindelig som selvstændig…, og det fantastiske er…, at der er en løsning på den udfordring.

Men for at finde løsningen og få vendt forretningen rundt, skal du starte med at spørge dig selv, hvad du er villig til investere i, for at opnå det du ønsker dig!

Hvor vigtigt er det for dig?

Hvad vil det betyde at få penge rullende ind?

Hvad hvis jeg siger, at du også skal være villig til at investere lidt af dig?

Idag har jeg været hos et firma på Sydsjælland. Vi har været igang et stykke tid.
De troede nærmest ikke længere på deres produkt. Prisen…og at kunderne var derude.
Idag er der flere kunder på vej, ordrerne er begyndt at komme….Det var helt andre mennesker jeg mødte idag i virksomheden end da vi startede op.

Camilla sagde de “vi ved nu, at vi har satset rigtig, det vender stille og roligt”

Jeg elsker, når vi får spot på vores lækre potentiale og begynder at tage det i brug. Så sker der bare noget. Vi har det i os…., vi skal ikke først ud at finde det…det skal blot sættes i spil.

Har du lyst til at jeg skal hjælpe med udvikling af din/jeres forretningen så book en tid på camilla@move2passion.dk eller ring gerne til mig på 5186 5354 for at høre om jeg kan hjælpe dig/jer.

Kram
Camilla