Terapi der viser vejen til varig forandring og udvikling

Jeg tager imod dig i et kærligt og tillidsfuldt rum lige der, hvor du er. Min intuition guider mig i den retning, vi skal, og du vil derfor opleve, at vi hurtigt er i gang med at arbejde med årsagen til dine udfordringer.

Meget af det arbejde, jeg laver sammen med dig, består i at hjælpe dig til en øget bevidsthed og større forståelse for den situation, du befinder dig i. For derved bliver det mere enkelt for dig at finde den rette vej videre – vejen til varig forandring og udvikling. 

Jeg opfordrer dig til at dele præcist det, du har lyst til, idet alt, hvad der rører sig i dit liv, kan have indflydelse på dine udfordringer, og dermed også være relevant for at løse dem.

Få mere kærlighed i dit liv

Temaet er ofte kærlighed. Al kærlighed starter med selvkærlighed, men hvordan finder du den, hvis du ikke kan mærke kærligheden til dig selv?

Jeg ser mig selv som en form for kærlighedscoach, der hjælper dig med at lære at elske dig selv, for den du er. Alle de gode ting sker i dit liv, når du har kærlighed til dig selv. For når du er kommet hjem, så mærker du også tydeligt, hvad du ønsker med dit liv, og du vil finde den vej, du søger. Vejen til endnu mere kærlighed og selvaccept.

Igennem min terapi opbygger du et stærkt og kærlighedsfuldt forhold til dig selv, og herefter er vejen banet til den skønne kærlighed, du måske oveni længes efter.

Heal dine traumer

Et af de værktøjer, jeg en gang imellem bruger, er traumeterapi. Traumerne sidder i din krop og styrer dig ubevidst. Med traumeterapi forløser du ubehag og følelsesmæssige oplevelser i underbevidstheden, som ”driller” dig i hverdagen.

Når vi får hånd om dine ubevidste traumer, så vil du stå tilbage med en dyb forandret følelse af, at du er langt stærkere og ”kan” meget mere.

5/5