VEJEN TIL ET MERE SEXET PARFORHOLD

Når du åbner op for en dybere bevidsthed kære mand og kære kvinde i dig selv, så er det hele så meget enklere også i parforholdet.

Alt det som synes svært. Problematisk og fyldt af udfordringer bliver pludselig af en anden størrelse. 

Hvis du tier i hverdagen.

Holder dig selv tilbage.

Ikke spiller med åbne kort om hvad du lyster.

Ikke er bevidst om dig. Dit begær, dine ønsker og drømme.

Ligger låg på dine traumer, så er det derimod rigtig svært.

Jeg ved der er en grund til du holder dig tilbage. Det kan være din historie/et tilknytningsmønster du har med dig, som gør, at du vil være rædselsslagen for at ”vise” hvem du virkelig er. For hvad kan det betyde for relationen?

Men lader du dette stoppe dig, så vil;

Kommunikationen fejle. Dybden i jeres relation vil aldrig opstå og så er man på vej i den forkerte retning – herfra indtages misforståelsernes holdeplads meget let. 

Derimod bliver forholdet og livet så meget enklere og mere sexet, når blot du/I får taget det 1. spadestik til mere bevidsthed og mere kommunikation ej at forglemme. Dit / jeres engagement i hinanden er afgørende for at få kærlighed og et mere sexet forhold.

I kærlighed

Camilla<3

Seneste indlæg

GLEM ALDRIG DIG SELV

Omfavn den du er Omfavn det du møder i dig selv med kærlighed og accept Omfavn alt det du føler. Du er ikke dine følelser

Læs mere »

HVAD ER EN KÆRLIGHEDSCOACH?

Som kærlighedscoach har jeg specialiseret mig i mennesker og relationer og vores forhold til hinanden. Det er som regel ikke kærligheden, der er noget galt

Læs mere »